Retailcentrum N8 "Mitiska"

Plannen retailcentrum N8 "Mitiska" - Brakelsesteenweg en ons verzet hierin.

Actueel

​Jaarlijks nog eens een miljoen extra wagens op de Brakelsesteenweg voor een winkelcentrum van 10.000m²? Dat lijkt ons geen goed idee. Sluit u aan bij het protest en teken bezwaar aan tegen dit waanzinnig project!

Tot en met vrijdag 3 februari kan u een bezwaar indienen tegen de bouwaanvraag voor de wegenwerken voor het retailcentrum op de Brakelsesteenweg. De ontsluiting van het...

Nul dossierkennis en nog geen poot verzet in het dossier rond het winkelcentrum langs de Brakelsesteenweg maar met een motie van vier lijntjes zich toch eens willen manifesteren – daar is Guy D’Haeseleer. Of zijn voorstel de zaak ten goede komt doet er niet toe: als we ons maar eens kunnen manifesteren.

D’Haeseleer stelde voor dat de stad alle juridische middelen zou aanwenden om...

In 2012 beloofden we bij onze instap in het stadsbestuur dat we het belang van onze inwoners in grote mobiliteitsprojecten radicaal zouden verdedigen. 

Sp.a-Groen houdt woord en heeft een procedure gestart bij de Raad van State tegen de socio- economische vergunning voor de komst van een winkelcentrum langs de Brakelsesteenweg in Outer.

"Niet...

Pagina's