Allons y à Paris

16 Oktober 2015

Allons y à Paris

Een romantisch weekendje naar Parijs is zo passé ? wat dacht je van een dagje manifesteren? Op 29 november verzamelen de wereldleiders in Parijs voor de klimaattop. Aan ons om onze stem te laten horen. Groen Ninove gaat alvast mee en schenkt twee bustickets weg. Wie mee wil kan op zijn of haar ticket boeken voor de ronde prijs van 45 euro met vertrek rond 7u 's ochtends en terugkeer rond 23u 's avonds. Ook in Ninove wordt een bus ingelegd.

www.climate-express.be

Ben je lid van Groen of wil je lid worden? Dan krijg je de helft van je ticket terugbetaald. Vergeet wel niet bij de inschrijving aan te geven dat je bij Groen bent en vooraf je lidmaatschap in orde te maken.

Groen Ninove trekt mee naar Parijs maar verloot ook twee tickets voor jongeren onder de 25. "De klimaatproblematiek raakt de kern van onze partij. We hebben een fantastische zomer gehad, maar wie de actualiteit wat opvolgt zag opnieuw dat de klimaatsverandering keiharde realiteit aan het worden is," vertelt Groen voorzitster Annelies Lievens.

Alle details voor de reis naar Parijs vind je op www.climate-express.be. Ben je nog geen 25 en wil je kans maken op het ticket naar Parijs? Stuur een mailtje naar [email protected] ? een fris idee aanleveren om de CO²-uitstoot in te perken in Ninove kan helpen! Wil je samen met vriend of vriendin gaan? Stel je kandidaat als duo!