Een miljoen extra wagens op de Brakelsesteenweg? Laat u horen en dien een bezwaarschrift in!

24 Januari 2017

Een miljoen extra wagens op de Brakelsesteenweg? Laat u horen en dien een bezwaarschrift in!

?Jaarlijks nog eens een miljoen extra wagens op de Brakelsesteenweg voor een winkelcentrum van 10.000m²? Dat lijkt ons geen goed idee. Sluit u aan bij het protest en teken bezwaar aan tegen dit waanzinnig project! Tot en met vrijdag 3 februari kan u een bezwaar indienen tegen de bouwaanvraag voor de wegenwerken voor het retailcentrum op de Brakelsesteenweg. De ontsluiting van het winkelcentrum gebeurt door twee keerlussen, waardoor het half miljoen bezoekers dat het centrum wil aantrekken twee keer over het rijvak richting Brakel moet ? 1 miljoen extra wagens dus op een stuk van ons wegennet dat nu reeds verzadigd is. Bezwaar indienen tegen dit project kan

tot en met 3 februari eenvoudig via dit document: u vult uw persoonlijke gegevens onderaan de tekst aan en bezorgt dit per mail aan  [email protected] . U stuurt die met leesbevestiging of indien dit niet lukt vraagt u voor alle zekerheid in die email een ontvangstbevestiging van de dienst. Schriftelijk bezwaar indienen kan eveneens door een ondertekend exemplaar op het stadhuis af te geven ? opnieuw vraagt u een ontvangstbewijs.

Onderaan vindt u zowel de tekst van het bezwaarschrift ? aarzel niet buren, vrienden, familie en kennissen hiervan op de hoogte te brengen! ? net als een infofiche rond het project zodat u de grote lijnen van het dossier mee heeft.

BIJLAGEN:
ontwerp_bezwaarschrift_in_word.zip