Dag van het Park op zondag 29 mei

19 Mei 2016

Dag van het Park op zondag 29 mei

Op zondag 29 mei ben je opnieuw welkom in het stadspark in Ninove van 13u tot 18u voor de Dag van het Park. Een workshop rond vierkantemetertuinen of ecopercussie of gewoon even genieten van het park zelf? Alles mag, niks moet. Onder het thema "Het Park, gelukkig dichtbij" neemt de stad Ninove dit jaar deel aan de Dag van het Park op zondag 29 mei. In de namiddag staan in het stadspark van Ninove allerlei activiteiten op het programma.  

De Dag van het Park is een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van het Agentschap Natuur en Bos. Het is het ideale moment om met het gezin een bezoekje te brengen aan het Ninoofse stadspark. Dit is ook een positieve manier om het groen in de stad onder de aandacht te brengen. 

 

In de namiddag is er een goed gevuld programma om het hele gezin te laten genieten van het stukje park- en speelgroen in het centrum van de stad. De BBQ-specialisten van "Wettels on Fire" zorgen voor een sfeervol parkterras, er is een muziekoptreden van BA1, een workshop over starten met vierkantemetertuinieren, een workshop ecopercussie, een wandeling naar het geboortebos 'Venebroeken', een luisterinstallatie "Boom Tevreden" en de opening van de popup parkbib.

 

 ?