Met Belgerinkel naar de winkel

03 Mei 2016

Met Belgerinkel naar de winkel

? Ninovedoet

Stad opnieuw mee aan de 'Met belgerinkel naar de Winkel'-campagne. Bezoek je lokale handelaar en maak kans op mooie prijzen!

 

De actie van de Bond Beter Leefmilieu, Unizo en de Gezinsbond geeft lokale handelaars de kans hun klanten die te voet of met de fiets naar hun zaak komen te belonen met Belgerinkel-loten. Bij online-registratie van die loten maak je kans op de nationale dagprijzen, maar lokaal kom je (ook bij afgifte van loten in de Belgerinkel-boxen) in aanmerking voor de lokale prijzen.

 

"Hoofdprijs is een Minerva-fiets," vertelt schepen van Leefmilieu Wouter Vande Winkel, die uiteraard tevreden is dat de stad de actie ondertussen al een aantal jaren ondersteunt. "Onnodig te zeggen dat fietsen niet alleen de fysieke, maar ook de mentale gezondheid ten goede komt én bovendien de mobiliteit van de stad verbetert. Positief is ook dat we de fietsers hiermee in de bloemetjes kunnen zetten."

 

Alle info vindt u op via deze link: http://www.ninove.be/nl/press/5647/met-belgerinkel-naar-de-winkel.html

 

De deelnemende handelaars zijn

 

Ninove: Amplifon Hoorcentrum Ingrid Lucas, Bagatal Baby & Junior, Balloonshop Ninove ? Fotografie Nausikaä Asselman, Bakkerij Van Der Bracht Wim, Bioshop Ninove, Bloemen Marquebreuck, Bocadio Ninove, Brood- en banketbakkerij Muylaert, Carrefour Market, Club 10, Copycenter Ninove, Dagbladhandel De Kiosk, De Kolibrie, Dullaert-Steenhout, Fijnkost Van Driessche, Huis Jeanne, Juweliers Nachtergaele, Kapsalon Pilita, Kies keurig Vernaillen, Lucas Creativ, Ninoptics, Optiek Nachtergaele, Phonecompany - Base, Proef de Passie, Recado, Regine Bis, Traiteur Bob, Zakenkantoor Martens-De Kegel, Zelfbouwmarkt

 

Appelterre: Kapsalon Ronny en Guido, Spar Appelterre, Voeding Marijke

 

Denderwindeke: Hemerijckx zakenkantoor, Teaplanet

 

Outer: Spar Express De Vershoek, 't Neerhof De Meersman Rony

 

Meerbeke: Bloemen Erica, Onverbloemd