Nieuwjaarwensen en bedankt voor alle hulp!

04 Januari 2013

Nieuwjaarwensen en bedankt voor alle hulp!

2012 was een belangrijk jaar voor Groen Ninove. Voor de eerste maal in haar geschiedenis kwamen we op in kartel met sp.a. Je hebt ons in september en oktober waarschijnlijk te veel moeten zien of lezen. We wilden dan ook een rustperiode naar buiten toe inbouwen. Intern werd de campagne en de verkiezingsuitslag volop geëvalueerd en geïnterpreteerd. Daarnaast werd er druk onderhandeld aan een bestuursakkoord en een volwaardige beleidsnota. Inhoudelijk stonden we dicht bij een nieuw beleid voor de stad? alleen de populistische pintjes van D'haeseleer (lees hier ) gooien nu roet in het eten.meer

We willen al onze 4.573 kartelkiezers en onze 1.582 provincieraadskiezers bedanken voor de steun aan het groene gedachtengoed. De groene kandidaten kijken alvast terug op een geslaagde campagne waarbij we strandden op een zucht van een tweede groene in de gemeenteraad.

We kijken echter vooruit naar 2013. Ofwel verbreekt de Raad van State de herverkiezing en dan hopen we snel de beleidsnota te kunnen volmaken en staat Wouter klaar als schepen van mobiliteit en leefmilieu. Met Groen staan we klaar om de moderne mobiliteitsproblemen op een doordachte wijze aan te pakken.

Of de Raad van State bevestigt de herverkiezingen. Dan staan we staan klaar voor een nieuwe ronde waarbij we de Ninovieters willen overtuigen van ons positief project waarbij we vooral de klemtoon leggen op de verkeersveiligheid, op de deelgemeenten en Ninoofse wijken en op het samenbrengen van mensen. Onze ambitie zal liggen op die verhoopte zevende zetel en daarbij een tweede groene in de gemeenteraad.

We wensen alle kandidaten, alle helpers en u als trouwe lezers te bedanken voor de steun. Een warm en gezond 2013 vanwege Groen Ninove.

Wouter Vande Winkel ? gemeenteraadslid

Jordy De Dobbeleer - voorzitter