Uw zorg, onze zorg: zorgroadshow Groen in Aalst

25 Oktober 2016

Uw zorg, onze zorg: zorgroadshow Groen in Aalst

Elke Van Den Brandt, Vlaams Parlementslid, neemt je mee naar de toekomst van de zorg. Die is er voor iedereen, op maat en zonder drempels. AKABE & ,

AalstZottegemBijeva (Zottegem) & Aipa (Hallo Velo ?) uit Aalst tonen dat het anders kan. Het publiek deelt ideeën en ervaringen en schrijft zo mee aan de zorg van morgen.

We leven in een land met één van de best uitgebouwde zorgstelsels ter wereld. Toch blijven te veel mensen te lang in de kou staan. Van wieg tot rusthuis sta je op ellenlange wachtlijsten. Als je aan de beurt bent, schiet het aanbod soms schromelijk tekort. Het kan anders. Onder het motto 'Jouw zorg, onze zorg' breekt Groen een lans voor een zorgzame samenleving. Eentje waarin zorg voor elkaar niet langer een hoofdpijndossier is maar een garantie voor iedereen. Haalbaar, betaalbaar, dichtbij en op maat.

Op 09-11-2016 nodigen we u uit voor een inspirerende avond met boeiende sprekers en interessante discussies. Elke Van Den Brandt doet de visie van Groen op de toekomst van de zorg uit de doeken. Aan de hand van pakkende filmpjes brengen we goede voorbeelden uit de sector. AKABE Aalst & Zottegem, BiJeva (Zottegem) & Aipa (Hallo Velo ) uit Aalst komen vertellen hoe zij het verschil maken. Aan het eind van de avond gaat het publiek de discussie aan in groepsgesprekken. Zo schrijven ze mee aan de zorg van morgen.

Welkom op woensdagavond 9 november vanaf 20.00u in Studio de Werf (Molenstraat 51, Aalst) Toegang gratis.

Geef je zorgen even uit handen. Breng je mand proper wasgoed mee en ga met gestreken was naar huis